Nákupní košík je prázdný

zpět na seznam

Startovací nádoba na dřevěné uhlí triangl

Napoleon Startovací nádoba na dřevěné uhlí triangl 67801
Napoleon Startovací nádoba na dřevěné uhlí triangl 67801 Napoleon Startovací nádoba na dřevěné uhlí triangl 67801

Kód produktu: 67801
Výrobce: Napoleon

Skladem: ANO - dodání do 3 dnů i

Ihned k expedici

Toto zboží pro Vás máme skladem a je připraveno k okamžité expedici. V políčku za dostupností je uvedena předpokládaná doba, za jakou Vám zboží doručíme.

Pokud si toto zboží objednáte v pracovní dny do 10:00 hod. a zvolíte platbu na dobírku, standardně předáváme zboží přepravci do druhého dne.

Pro osobní odběr na adrese K Horkám 19/21, 102 00 Praha 10 vyčkejte na výzvu k odběru.


Aktualizováno: 18.9.2021 21:48
Cena: 549
Objednat

Doporučení z praxe když začínáme s dřevěným uhlím ... Pokud jste se rozhodli pro grilování na dřevěném uhlí, doporučujeme Vám pořídit si také startér na dřevěné uhlí, který Vám nebývale usnadní práci s přípravou paliva/ohně. Startér Vám ušetří čas, který můžete věnovat například přípravě svých surovin na grilování. Startovací nádoba na dřevěné uhlí slouží ke snadnému a bezpečnému rozžhavení dřevěného uhlí nebo briket před grilováním. Ve startéru si velice jednoduše a především rychle rozžhavíte dřevěné uhlí či brikety.

Orientační rozměr: 29 cm výška x 17 cm vrchní průměr

 

Postup zapálení dřevěného uhlí:

Existuje několik způsobů, jak bezpečně zapálit dřevěné uhlí pro gril. Nejlepší variantou je použití “Komínového startéru”. Postup je následovný:

1. Dvě kostky pevného podpalovače položte na pevný nehořlavý podklad nebo přímo na palivový rošt uvnitř grilu.

2. Vrchní část startéru naplňte potřebným množstvím briket nebo dřevěného uhlí a vytvořte nejlépe pyramidu.

4. Podpalovač zapalte a startér postavte nad hořící kostky.

Po 5 až 15 minutách bude uhlí připraveno k vysypání na palivový rošt Vašeho grilu. Jakmile se na povrchu dřevěného uhlí objeví popelavě šedá barva nebo je rozpálené do červena, je uhlí připraveno na grilování.

Upozornění: Není vhodné používat tekuté podpalovače (jako oleje, benzíny, líh) pro podpálení uhlí, protože se můžou lehce vznít páry a také to ovlivňuje negativně chuť následně grilovaného pokrmu. 

Související dokumenty:

Produkt byl přidán do košíku

Abychom Vám mohli nabídnout kvalitní služby a pokročilé funkce, využíváme cookies. Více informací.